THE TICKER:

Eveniment

Cristi Minculescu a PLECAT de la Iris. Bateristul formatiei dezvaluie motivele acestui gest

de Sorin Barbu - August 28, 2012 - 13:39
TEXT SIZE: A | A | A | A

Nelu Dumitrescu, bateristul formatiei Iris, a declarat astazu ca decizia lui Cristi Minculescu de a parasi trupa i-a luat prin surprindere pe toti membrii formatiei. El a reamintit ca Minculescu a mai plecat de doua ori din trupa, potrivit Mediafax.

„Am ramas toti surprinsi. Il cunosc pe Cristi de ani de zile. Ne-a chemat intr-o zi si ne-a spus ca nu mai vrea sa cante. A spus ca in tara asta nu se poate canta asa, ca el are nevoie de bani multi si ca nu e multumit de ce castiga”, a spus bateristul.

Ultimul concert al trupei in formula clasica va fi pe 2 septembrie, la Cluj-Napoca.

Inlocuire

Formatia a luat decizia de a-l inlocui pe Minculescu cu Toni Seicarescu, iar aceasta decizie a fost luata in urma votului unanim al membrilor ramasi in trupa. “Toti s-au gandit la el, pentru ca este un fan Iris”, a spus Dumitrescu.

Bateristul a spus ca trupa Iris intentioneaza sa lanseze, in septembrie, un single cu noul solist.

Totodata, Nelu Dumitrescu a subliniat faptul ca este a treia oara cand Cristi Minculescu paraseste trupa. In 1982, Cristi Minculescu a plecat din Iris ca sa cante cu o alta formatie, Voltaj, dar s-a intors. Acelasi lucru s-a intamplat si in 1990, cand Minculescu a plecat in Elvetia, dar a revenit in Iris.

SHARE:
2 Comentarii
 • Econtext

  @ Eu

  Dupa cum ati observat, Econtext prezinta si stirile importante ale zilei, din domeniu politic, social, artistic, etc.

  E incorect ca, dintr-o stire, sa considerati publicatia Econtext ‘ziar de scandal’. E ca si cum ati face o caracterizare generala dupa un aspect particular.

  Hai sa vedem lucrurile in ansamblul lor!

  O zi frumoasa!

 • EU

  Ce legatura are acest articol cu economia? Cum am mai spus parca ar fi blogul unui adolescent la pubertate sau un ziar de scandal. PENIBIL!