THE TICKER:

Editorial

Intr-o tara normala, cei care conspira la masluirea referendumului trebuie judecati de INALTA TRADARE

de Bogdan Asaftei - August 11, 2012 - 19:21
TEXT SIZE: A | A | A | A

Interceptarile publicate ieri in toata presa romaneasca, cu discutii intre mai multi oficiali USL si alti membri ai Guvernului, ar trebui sa se lase cu urmari de amploare. Cu urmari PENALE de amploare!

In mod normal, intr-o tara normala, ar trebui demarata o investigatie detaliata asupra faptelor ce reies din aceste discutii. Din ele rezulta ca ar fi vorba despre mai multe infractiuni, unele dintre acestea fiind si identificate de catre participantii la discutie.

Da, e absolut clar ca unii lideri USL incearca din rasputeri sa fraudeze referendumul prin micsorarea numarului de cetateni de pe listele electorale, astfel incat cvorumul sa fie intrunit, iar referendumul validat. Discutiile despre gorjenii morti, despre romanii din strainatate sunt dovezi puternice.

Nu mai spunem ca toata aceasta contestare a rezultatelor referendumului de catre USL este ilegala si imorala, deoarece USL a acceptat modul initial de organizare a referendumului, inclusiv numarul romanilor cu drept de vot! Cu alte cuvinte, vor sa conteste regulile meciului dupa ce au acceptat meciul si l-au si jucat!

Exilati moral

In acest moment, ar trebui sa fie clar pentru MULTI romani ca acesti politicieni USL sunt in stare de orice manevra ilegala pentru a pune mana pe putere. Chiar ei recunosc in aceste interceptari: instiga la infractiuni. Sunt un grup infractional organizat!

Din nefericire, sunt aproape sigur ca nu vor pati nimic! Iar cei care-i sustin vor trece orbeste si peste acest fapt! Dar intr-o tara normala nu ar fi scapat nepedepsiti.

Intr-o tara normala, ar fi fost judecati pentru INALTA TRADARE si SUBMINAREA INSTITUTIILOR STATULUI! Si condamnati ca atare daca sunt vinovati!

In orice tara normala! Din nefericire, Romania nu este o tara normala!

Si tot ei cer o tara ca afara! Noi, insa, cerem o tara normala!

SHARE:
3 Comentarii
 • Bogdan Asaftei

  @ bibicu

  Bibicule, nici nu ma surprinde comentariul tau. Cand nu ai argumente, singurul lucru ramas e sa vii cu etichetari si cuvinte de joasa speta. Trec peste greselile gramaticale care spun multe despre inteligenta ta.

  Tu nu poti intelege ca eu nu sunt de partea nici unui personaj, ci doar de partea unor institutii, care trebuie sa functioneze normal si corect. Dar e prea complicat pt tine!

  Atat intreb: argumente ai sa ma combati? Sau pentru ce aberatii sustii tu?

  Inca ceva: pentru oamenii normali. Daca va vine sa credeti, acesta era cel mai ‘acceptabil’ comentariu dintr-o suita de 15. Cel mai putin infect! Ca sa vedem in ce tara am ajuns sa traim si cat de jos duce lipsa de educatie!

  Traiasca facultatile particulare!

  Si inca ceva: toate comentariile abjecte vor fi sterse!

 • bibicu

  Asaftei esti un pupinbasist pe care il pupi inainte de a se sterge la cur otara ca afara frem dar base al tau nu poate pt ca a ocrotit ani de zile pe blejnar videanu udrea ialomiteanu berceanu toti vamesii cati sunt in puscarii din acesti vamesi si toti aia pe care ia ocrotit ca o closca pt a avea bani de campanie (nevasta ia facut cadou o masina ea neavid servici nici odata si cite mule altele asa ca pupai mina care se sterge la cur cu ia pu pu pu pu

 • marin

  Ba o tara ca afara vrem, este si vorba aceea: romane, fii mai neamt! Pentru noi tari normale sunt spania si italia, unde plecam sa spalam toalete, sa servim la mese si sa culegem capsuni, neputand sa urmam profesia in tara natala. O tara ca afara inseamna sa se plateasca si la noi muncile agricole cu sute de euro, profesorii peste o mie de euro, medici si specialisti peste 2000. Se ia Grecia ca exemplu prost? In Grecia sunt salariile de 10 ori mai mari decat in Romania si oamenii, avand puterea cuvantului isi apara drepturile! O tara normla ESTE o tara ca afara!