THE TICKER:

Companii

Fostii angajati de la Mechel Campia Turzii continua protestele cerand plata salariilor compensatorii

de Ioan A. Murgu - Martie 11, 2013 - 13:23
TEXT SIZE: A | A | A | A

Protestele de la Mechel Campia Turzii continua pentru a doua saptamana consecutiva. Peste 50 de angajati ai combinatului au reluat luni protestele, cerand plata salariilor compensatorii.

Fostul lider de sindicat de la Laminorul 2, Dorin Vata, a declarat luni ca spera ca la protest sa fie prezenti macar jumatate din cei peste 700 de disponibilizati de la Mechel Campia Turzii.

“Sper sa ne strangem incepand de azi, in fiecare zi, pana vineri, macar 300 – 400 de fosti angajati, sa venim jumatate daca nu toti cei care am fost disponibilizati. Vrem banii nostri la care avem dreptul, cele trei plati compensatorii, nu dorim altceva”, a spus Vata.

Angajatii disponibilizati de la Mechel Campia Turzii au protestat si pe parcursul saptamanii trecute fata de neacordarea salariilor compensatorii.
Incepand din iunie 2012, la Mechel Campia Turzii au fost disponibilizate colectiv, in mai multe etape, aproximativ 1.700 de persoane, astfel ca au mai ramas in jur de 300 de angajati la sectia de Tragatorie.

SHARE:
1 Comentariu
  • moraru georgeta

    tota coducerea de la voi din campia turzii[mechel]a fost adusi in targoviste va asteptam la targoviste luni sa protestam impreuna pe data de18 martie 2013