THE TICKER:

Companii

Peste 50 de potentiali investitori la Posta Romana, niciunul nu a cumparat caietul de sarcini

de Dana Mihailovici - Mai 28, 2013 - 16:17
TEXT SIZE: A | A | A | A

Peste 50 de potentiali investitori din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii (SUA), dar si reprezentanti ai administratiilor postale internationale si fondurilor romanesti si internationale de investitii au purtat discutii cu reprezentantii Comisiei de privatizare a Companiei Nationale ‘Posta Romana’ (CNPR), informeaza Ministerul Societatii Informationale (MSI).

Totusi, niciunul nu a achizitionat caietul de sarcini in termenul stabilit.

“Etapa procesului de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), care consta in achizitionarea caietului de privatizare de catre potentialii investitori si depunerea ofertelor, s-a incheiat astazi /marti, 28 mai 2013, n.r./, la ora 12.00. Niciun investitor nu a achizitionat caietul de sarcini in termenul stabilit prin calendarul de privatizare. In acest context, in sedinta de Guvern care va avea loc maine, 29 mai 2013, se vor decide pasii urmatori in ceea ce priveste situatia procesului de privatizare a companiei Posta Romana (…) In cadrul etapei care tocmai s-a finalizat, consultantul si reprezentantii Comisiei pentru privatizare au purtat discutii si corespondenta neangajante cu peste 50 de potentiali investitori, reprezentanti ai administratiilor postale internationale si ai fondurilor romanesti si internationale de investitii”, se mentioneaza in comunicatul citat.

Investitori

Printre investitorii care au participat la aceste discutii s-au aflat cei mai importanti operatori postali si firme din domeniu din Europa, Asia si SUA, precum si cele mai importante fonduri de investitii locale si globale.

Maine, in sedinta de Guvern, se vor decide pasii urmatori in ceea ce priveste situatia procesului de privatizare a companiei Posta Romana.

SHARE:
0 Comentarii