THE TICKER:

Companii

Romania va plati maxim 250.000 de euro pentru fiecare selectie a managerilor privati

de Dan Irimia - Decembrie 07, 2011 - 13:14
TEXT SIZE: A | A | A | A

Ministerul Economiei intentioneaza sa atraga cele mai performante firme de recrutare (executive search) la nivel international in vederea selectarii managerilor pentru companiile de stat, se arata intr-un comunicat al institutiei.

„Pentru a aduce, in Romania, companii experimentate la procesul de selectie a viitorilor manageri au fost stabilite criterii foarte riguroase de participare la licitatiile care vor fi organizate la sfarsitul lunii decembrie. Astfel, participantii trebuie sa aiba minimum 30 de birouri in lume si cel putin 10 birouri in Europa si o medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de cel putin 40 de milioane de euro. In cazul unei asocieri, media cifrei de afaceri a fiecarui asociat trebuie sa fie de minimum 10 milioane de euro pe ultimii trei ani”, se mentioneaza in comunicat.

Compania de executive search Pedersen&Partners si subcontractorii sai, compania de consultanta in management Roland Berger si casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) vor asista Ministerul Economiei in acest proces.

Cat se va plati

In documentatia pentru licitatie este inclus un pret maxim de achizitie a acestor servicii, anume suma de 250.000 euro pentru fiecare contract. Aceasta este suma maxima care ar urma sa fie platita. In plus, aceasta valoare este estimativa.

De obicei, in astfel de licitatii, pretul de achizitie a fost mai mic decat pretul estimat, ca urmare a competitiei intre cei care participa la lictiatie.

SHARE:
0 Comentarii