THE TICKER:

Justitie

Dan Voiculescu: In maxim opt luni, regimul Basescu va deconta „mita electorala” in boxa acuzatilor

de Florin Zaharia - Aprilie 03, 2012 - 14:45
TEXT SIZE: A | A | A | A

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a avertizat astazi, intr-o postare pe blogul personal, ca cei care reprezinta regimul Basescu „vor raspunde in justitie pentru dezastrul economic creat in ultimii ani si pentru alocarea fondurilor publice pe criterii politice”.

El a dat drept exemplu modelul fostului premier islandez, Geir Haarde, acuzat oficial pentru responsabilitatea sa in prabusirea economiei islandeze.

In colimator este luat si actualul premier, care, spune Voiculescu, va trebui sa explice instanta de ce a alocat sute de milioane de euro pentru obiectivele electorale ale candidatilor PDL, daca va face acest lucru.

Pomeni electorale

Potrivit acestuia, daca premierul Mihai Razvan Ungureanu va aloca sute de milioane de euro pentru obiectivele electorale ale candidatilor PDL, va trebui, la randul sau, sa explice in instanta acest demers.

„La inceputul lunii martie, in Islanda a inceput procesul impotriva fostului premier Geir Haarde, pentru responsabilitatea sa in prabusirea economiei islandeze. Acest demers reprezinta un precedent care va genera abordari similare in mai multe state europene, printre care, cu siguranta, si Romania. (..) In mod evident, la fel ca si domnul Haarde si domnul Basescu va raspunde in justitie pentru dezastrul economic generat’, a declarat liderul conservator. El a adaugat ca, in maxim opt luni de la alegeri, coruptia si mita electorala se vor „deconta” in sala de judecata.

SHARE:
8 Comentarii
 • OGINEL

  Dar tu, Felix, tu cand vei deconta tot ceea ce ai facut ?

 • balc

  In opt luni o sa te ia pe tine Scaraoschi si-o sa te duca pe fundul iadului cu tot aurul carat cu diplomatul tau ,,destept".

 • BLA

  DUPA CE-A CARAT IN DIPLOMAT DE 20-25 DE ORI PE ZI LA REVOLUTIE LINGOURILE DE AUR DIN CASA POPORULUI NORMAL CA FACE OMUL PE DESTEPTUL. ALTII POATE SI-AU RISCAT VIATA IESIND IN STRADA IAR EL NU MAI DOVEDEA SA CARE AURUL…..NORMAL CA N-O SA AIBA PARTE DIN FURAT, CA BANII DIN ULTIMELE CAMPANII NU PREA AU DAT REZULTATE. S-AU DUS PE APA SAMBETEI PENTRU CA NU AU FOST MUNCITI. LA URMA O SA VINA SI ALA DIN INTUNERIC SI O SA-L SATURE DE TOATE.

 • dan

  Zau ?

 • eram

  Curiozitatea romanilor este fara margini, toti stiu amanunte despre orice politician, suntem deplorabili, mai bine sa-i pupati mainile lui voiculescu ca nu va lasa cu satan!

 • marks

  Eugenia49 are dreptate. Soarta lui Basescu mi-e indiferenta. Insa faptul ca piatra o ridica Voiculescu care a stors Romania si faptul ca sleahta de latratori platiti de el face la fel ma scarbeste. El nu este o inteligenta. N-a facut o afacere de la zero pe mintea lui luminata. A stors idei de la alti. Cimentul era in anii 90 monopolul lui desi nu facuse nimic pentru asta. Dupa 2000 a luat electricitate ieftina de la Hidroelectrica (da domnilor e baiat destept)si multe alte afaceri scabroase. Televiziunea este insa arma lui de santaj cu care-si alimenteaza lacomia. Si latratorii lui se considera jurnalisti. Hai baieti intindeti mana sa va dea tata Voiculescu malai si recunoasteti ca va prostituati pentru bani macar in adancul sufletului. Si ca sa nu zica lumea nimic tare mi-ar place sa-i vad ducandu-se la arest legati de o catuse pe Basescu cu Voiculescu.

 • Eugenia 49

  ETICHETE PT.VOICULESCU:Crescent=“0650”,“Argus”,Fouad Sanbar,“Dunarea”,“Vitrocim”,intre 150-300 milioane dolari cistigati in primele luni dupa dec.1989,trei firme in 1991 cu un capital social de 230 milioane dolari(nejustificati ca provenienta niciodata),export ciment (40% din total export prin firma Crescent…)…Si vrea PUR-istul ca numai Basescu sa deconteze in sala de judecata???…

 • MARTIN LUTHER KING

  DAN VOICULESCU-UN SECURIST FERICIT
  JOS BURGHEZIA SECURISTO_COMUNISTA
  JOS LABELE MURDARE DE CRIME IMPOTRIVA ROMANIEI
  TE-AI MURDARIT DE CRIMELE FACUTE SI VII SA TE SPELI CU BANII PE CARE I-AI FURAT
  PUTA MADRE VOICULESCULE