THE TICKER:

Politic

Antonescu: In PNL am prefera desfiintarea Comisiei pentru Rosia Montana si infiintarea unui for nou

de Florin Zaharia - Octombrie 21, 2013 - 17:15
TEXT SIZE: A | A | A | A

Comisia speciala Rosia Montana ar trebui desfiintata dupa emiterea unui raport de respingere a proiectului de lege al Guvernului si ar trebui infiintat un for nou, care sa initieze un proiect de lege general, a spus presedintele PNL, Crin Antonescu.

“Mandatul acestei Comisii speciale incredintat de plenul Parlamentului a fost strict acela de a se pronunta asupra proiectului de lege initiat de Guvern. Pozitia noastra este aceea ca raportul Comisiei pentru acest proiect de lege sa fie de respingere”, a declarat Antonescu.

El a precizat ca la nivelul USL s-a discutat despre varianta prelungirii mandatului actualei comisii speciale, sau infiintarea unei noi comisii speciale, care ar urma sa pregateasca initierea unui proiect de lege general privind regimul exploatarii resurselor naturale.

“La USL s-a discutat posibilitatea sau varianta prelungirii mandatului acestei Comisii cu 30 de zile in care sa ne dea un raspuns ferm si asupra proiectului Guvernului si un eventual alt proiect general cu privire la regimul exploatarilor”, a mai spus presedintele PNL.

Liberalii, insa, ar prefera ca actuala comisie speciala sa dea raport de respingere proiectului Guvernului si apoi sa se constituie o alta comisie pentru initierea unui proiect nou.

SHARE:
0 Comentarii