THE TICKER:

Politic

Elena Udrea: Zarurile au fost aruncate, discutiile despre unificarea dreptei sunt tardive

de Irina Socaciu - Octombrie 23, 2013 - 13:52
TEXT SIZE: A | A | A | A

Discutia despre unificarea dreptei este ‘putin tardiva’, este de parere Elena Udrea. Deputatul democrat-liberal considera ca aceasta ar fi trebuit facuta inainte de alegerile europarlamentare, mentionand ca exista riscul ca PDL sa ramana in afara unui astfel de proiect.

“Cred ca discutia este putin tardiva, pentru ca s-au exprimat pozitii ferme legat de proiectul unificarii la acest moment. Din pacate, s-a vorbit mult si nu s-a facut nimic. Nu stiu pe cine mai intereseaza astazi in mod real unificarea dreptei, cata vreme deja s-a pasat proiectul pentru dupa alegerile europarlamentare, cand si atunci ati vazut, ca sa citez din domnul Blaga, ‘vom vedea daca avem cu cine’. Deci, cred ca in acest moment, in mod real, onest, nu sunt multi interesati cu adevarat ca aceasta unitate sa existe. (…) Cred, din punctul meu de vedere, si sunt relativ dezamagita de ceea ce se intampla, ca zarurile au fost deja aruncate”, a declarat Udrea, miercuri, pentru RFI.

Potrivit democrat-liberalei, toata lumea va avea de pierdut din refuzul de ‘a sta la masa’ si a avea un proiect de unificare a dreptei in acest moment.

Europarlamentare

“Vom vedea probabil daca se mai poate face ceva dupa europarlamentare, dar toata lumea va pierde din refuzul acesta de a sta la masa acum si a avea un proiect unificator la acest moment, de a avea un partid puternic, care sa scoata un 25%-27% la europarlamentare, de a avea un singur candidat la prezidentiale si in spate cu un vehicul politic puternic”, sustine deputatul PDL.

Intrebata daca exista riscul ca PDL sa ramana in afara proiectului de unificare a dreptei, Elena Udrea a raspuns afirmativ.

SHARE:
0 Comentarii