THE TICKER:

Banci

Kiwi Finance: Volumul creditelor intermediate a crescut cu 50%

de Adrian Cristescu - August 28, 2013 - 14:26
TEXT SIZE: A | A | A | A

Kiwi Finance intentioneaza sa intermedieze in 2013 un volum de credite in valoare de 60 de milioane de euro si sa treaca pe profit, a declarant miercuri presedintele societatii de brokeraj bancar, Anca Bidian.

“Pentru 2013, avem trei directii strategice: cresterea performantei, atat a fortei proprii de vanzari, cat si a retelei de francize Kiwi Finance, consolidarea parteneriatelor si produse strategice cu bancile partenere si extinderea canalelor de distributie. Inceputa in 2011, implementarea de produse customizate pe segmente bine definite de clienti a aratat o solutie castigatoare pentru pozitionarea cat mai aproape de clienti, pornind de la profilul si nevoile lor. Principalele obiective, anul acesta, sunt atingerea unui volum de 60 de milioane de euro si trecerea pe profit”, a spus Bidian.

Kiwi Finance a inregistrat o crestere de 125% a numarului de clienti in primele sapte luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe fondul cresterii semnificative a numarului de clienti, volumul creditelor intermediate a crescut cu 50%, la 31 de milioane de euro. Din acestea, 68% au fost credite cu garantii imobiliare si 32% credite de nevoi personale. Cifra de afaceri a crescut cu 50%, depasind trei milioane de lei.

SHARE:
0 Comentarii