THE TICKER:

Bursa

Iohannis: USL s-ar putea rupe daca negocierile merg prost

de Dana Mihailovici - Februarie 11, 2014 - 16:45
TEXT SIZE: A | A | A | A

USL se poate rupe daca negocierile privind preluarea unui post de vicepremier si a portofoliului de la Interne nu se vor desfasura satisfacator, a declarat prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis.

“Daca negocierile vor merge bine si ne intelegem, o sa trecem si peste acel semnal dat de USD. Voi merge la minister si o sa indeplinesc conditiile cerute de lege. In momentul acesta, calea este clara, dar are doua solutii care depind in mica masura de optiunea mea privata. Depind de cum merg negocierile in USL”, a spus Iohannis.

Intrebat daca negocierile s-ar putea prelungi, Iohannis a afirmat ca, cu cat acestea vor fi mai lungi, vor scadea sansele de realizare a proiectului.
“Sansele scad exponential daca nu terminam astazi. Sansele unei reusite pe aceasta negociere scad. In situatia optimala, situatia ar trebui rezolvata saptamana asta, in cel mai rau caz saptamana viitoare. Daca va fi dupa saptamana viitoare, nu va mai fi”, a spus Iohannis.

Intrebat daca USL s-ar putea rupe daca negocierile actuale esueaza, Iohannis a raspuns: “Daca negocierile merg prost, se poate”.

SHARE:
0 Comentarii