THE TICKER:

Fiscalitate

Dragnea: Veniturile bugetare ar trebui sa fie mai mari in 2014. Asteptam solutii de la Ministerul de Finante

de Adrian Cristescu - Octombrie 24, 2013 - 14:09
TEXT SIZE: A | A | A | A

Veniturile bugetare ar trebui sa fie mai mari in 2014, iar Ministerul de Finante ar trebui sa gaseasca solutii in acest sens, a declarat joi vicepremierul Liviu Dragnea.

“Noi asteptam cu foarte mare interes de la Ministerul Finantelor Publice sa vina cu propuneri, cu analize – de ce nivelul de incasari nu a fost atat de bun – si cu niste propuneri serioase de ridicare a gradului de colectare. De acolo asteptam si noi cu interes, si primul-ministru, si noi, ceilalti din Guvern, si ca si partid, ca PSD, asteptam de acolo din zona aia sa ne spuna cum se maresc veniturile pentru ca este o zona asumata din partea aia”, a spus Dragnea.

Intrebat daca se simte o nevoie ca veniturile bugetare de anul viitor sa fie mai mari, respectiv sa fie aduse mai multe venituri la buget, Dragnea a raspuns: “Cam da. Pentru ca nivelul de incasari, totusi, anul asta, nu este la nivelul celui prognozat, al celui sperat”.

“Noi asteptam cu foarte mare interes de la Ministerul Finantelor Publice sa vina cu propuneri, cu analize – de ce nivelul de incasari nu a fost atat de bun – si cu niste propuneri serioase de ridicare a gradului de colectare. De acolo asteptam si noi cu interes, si primul-ministru, si noi, ceilalti din Guvern, si ca si partid, ca PSD, asteptam de acolo din zona aia sa ne spuna cum se maresc veniturile pentru ca este o zona asumata din partea aia", a spus Dragnea.

SHARE:
0 Comentarii