THE TICKER:

Auto

Renault: Nu intentionam sa parasim Romania, insa proiectele viitoare sunt dependente de evolutia infrastructurii

de Dana Mihailovici - Februarie 12, 2014 - 13:49
TEXT SIZE: A | A | A | A

Evolutia infrastructurii din Romania este determinatnta pentru proiectele pe care Renault le va desfasura aici, potrivit unui comunicat al companiei.

Potrivit acestora, Renault nu intentioneaza sa paraseasca Romania, unde a investit peste doua miliarde de euro, insa urmatoarele proiecte sunt dependente de ritmul constructiei de autostrazi din Romania.

“Renault nu are intentia sa paraseasca Romania. Romania este o tara importanta pentru Renault. Renault a investit peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea aparatului industrial, dezvoltarea gamei de produse si pentru crearea in Romania a unui lant complet de constructie a unei masini: de la design, inginerie, fabricatie, vanzare si post-vanzare. In fiecare zi, 350 de camioane ale Dacia si ale furnizorilor nostri parcurg traseul Pitesti – Arad. Prioritatea noastra pentru 2014 este relansarea pietei auto de vehicule noi din Romania. Evolutia infrastructurii, care permite reducerea intarzierilor de livrare, va fi determinanta pentru proiectele noastre viitoare”, se arata in comunicatul companiei.

Reactia Renault vine dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul unei emisiuni ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

SHARE:
0 Comentarii