THE TICKER:

Transporturi

Autostrada Bucuresti – Ploiesti, in pericol de a nu fi finalizata pana la 31 decembrie 2011

de Irina Socaciu - August 30, 2011 - 15:29
TEXT SIZE: A | A | A | A

Realizarea autostrazii Bucuresti – Ploiesti va fi o proba pe care trebuie sa o treaca constructorii romani, a spus presedintele Traian Basescu, care a vizitat santierul autostrazii pentru a verifica stadiul lucrarilor.

“Cred ca va fi o reusita, chiar daca au unele probleme de incadrare in termenul de 31 decembrie 2011”, data la care ar trebui finalizate lucrarile la acest tronson de autostrada.

Tipic romanesc

Totusi, presedintele este nemultumit de modul in care firmele romanesti au ales sa realizeze acest proiect, deoarece contractul fusese semnat initial de un consortiu, iar in final contractul s-a spart in trei.

“Mai intai au fost un consortiu de trei firme si, fiind trei firme romanesti, s-au certat si au rupt contractul. Pana la urma s-a spart consortiul in trei contracte. Ma rog, treaba romanesca, mai avem de invatat la acest capitol”, a spus Basescu.

Tocmai din acest motiv realizarea acestui tronson de autostrada va fi un test pentru competenta constructorilor romani.

 

 

 

 

 

Econtext a lansat un sondaj despre proiectul de la ROSIA MONTANA, vizitat recent si presedintele Traian Basescu. Ce ar trebui sa faca Romania cu acest proiect? Ar trebui extras aurul, ar trebui promovata zona ca atractie turistica? VOTATI AICI

SHARE:
0 Comentarii