THE TICKER:

Transporturi

Ce-si doresc romanii sa aiba in avion: vedere panoramica, internet si bone. VEZI ce conteaza cel mai mult pentru romani

de Adrian Cristescu - Aprilie 08, 2013 - 14:07
TEXT SIZE: A | A | A | A

Vedere panoramica, internet sau bone si o zona speciala pentru copii sunt cateva dintre inovatiile pe care romanii si-ar dori sa le gaseasca la bordul unui avion, dupa cum reiese dintr-un studiu comandat de compania aeriana British Airways.

Astfel, 63% dintre romani si-ar dori ca in timpul calatoriei cu avionul sa poata naviga pe Internet, in timp ce 25%, respectiv, 15% dintre acestia si-ar dori o vedere panoramica sau bone pentru copii. Totusi, cea mai apreciata inovatie tehnologica de catre pasageri este check-in-ul online, votat de catre 51% dintre romani.

Facilitati existente

In ceea ce priveste facilitatile existente in acest moment, romanii apreciaza cel mai mult serviciile de la bordul aeronavei (41%), in timp ce pentru respondentii din toate celelalte tari scaunele confortabile conteaza cel mai mult.

British Airways este o companie aeriana globala a carei retea de rute acopera peste 150 destinatii din 75 tari. Anual transporta aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea. In august 2009, a aniversat 90 de ani de la infiintare.

SHARE:
0 Comentarii