THE TICKER:

Transporturi

Tot cu Bechtel? Liviu Dragnea, PSD: Autostrada Transilvania ar putea fi realizata cu Bechtel sau cu alti constructori

de Adrian Cristescu - Aprilie 05, 2013 - 12:16
TEXT SIZE: A | A | A | A

Autostrada Transilvania reprezinta o prioritate pentru guvern si va fi realizata fie cu Bechtel, fie cu alti posibili constructori, cu care exista discutii avansate, a declarat, vineri, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.

“Daca se va merge in continuare cu Bechtel, e-n regula, daca nu, exista discutii avansate cu alti posibili constructori care sa o realizeze, eventual, prin concesiune”, a declarat Liviu Dragnea, inaintea inceperii conferintei judetene a PSD Bihor.

Discutii

Dragnea s-a referit si la drumurile nationale ce leaga judetul Bihor. In privinta DN 76 Oradea – Deva, vicepremierul PSD a anuntat ca sunt aproape finalizate discutiile cu constructorii, care vor lucra din resurse proprii, urmand sa fie platiti spre sfarsitul anului sau inceputul anului viitor. Ca estimare temporara, in aproximativ doua saptamani, ar putea incepe lucrarile.

In plus, in ceea ce priveste soseaua de centura a municipiului Beius, un alt proiect important, Dragnea a declarat ca in viitorul apropiat va fi pus anuntul de achizitii pe SEAP.

SHARE:
0 Comentarii