THE TICKER:

Transporturi

Victor Ponta: Relu Fenechiu are doua obiective: privatizarea CFR Marfa si deblocarea POS Transport. Apoi tragem linie!

de Irina Socaciu - Mai 16, 2013 - 16:58
TEXT SIZE: A | A | A | A

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, are doua obiective de indeplinit: privatizarea CFR Marfa si deblocarea Programului Operational Sectorial de Transport, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Dupa indeplinirea acestora sau dupa un eventual esesc se va trage linie.

“Obiectivul meu nu era sa-l schimb pe domnul Fenechiu, obiectivul meu era sa incerce si procedura de privatizare a CFR Marfa si sa deblocheze Programul Operational Sectorial de Transport. Amandoua obiectivele sunt in derulare, cand se termina tragem linie si vedem daca si-a indeplinit sau nu sarcinile”, a subliniat Victor Ponta.

CFR Marfa

Declaratia premierului vine dupa esecul privatizarii CFR Marfa. Miercuri, 15 mai, toate cele trei oferte depuse pentru privatizarea CFR Marfa au fost respinse de Comisia de privatizare din Ministerul Transporturilor, in urma verificarii si analizarii documentatiilor de participare depuse de potentialii investitori la procedura de precalificare in cadrul procesului de privatizare a companiei CFR Marfa.

Potrivit ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, ofertele depuse de catre cele trei companii precalificate in cursa pentru privatizarea CFR Marfa au fost incomplete, insa procedura de privatizare va fi reluata si termenul stabilit initial de anuntare a castigatorului va fi respectat.

SHARE:
0 Comentarii